Posted by

0 comments

Stránky s erotickými povídkami jsou rovněž skvělým nástrojem pro různé sexshopy. V průběhu čtení se totiž potenciální zákazník dostává do situace, kdy by nějakou hračku uvítal. Pokud bych to měl popsat naturalisticky, tak není lepšího, než nadrženého zákazníka. Pro větší účinnost se některé pomůcky mohou objevit i přímo v textu. Představivost začne pracovat (někdy i víc než jen představivost). Člověk by si skoro mohl myslet, že jednou takové jednání postaví mimo zákon, protože se jedná o silné ovlivňování zákazníka. Ten je, přiznejme si to, proti takovému jednání zcela bezbranný a zachránit ho může jedině prázdná peněženka.

Erotické povídky patří k literatuře jako každé jiné dílo. Pravda, někteří je označují za nízké, béčkové, což o většině platí, nikoliv však o všech. Znázornění pohlavního aktu nemusí probíhat pomocí sprostých slov a vulgarit, ale vytříbeným slovníkem, který vše vkusně popíše. A jelikož mluvíme o erotických povídkách, tak popisek probíhá do nejmenších detailů.

Hlavním úkolem povídky je především navodit vzrušení či hezkou náladu. Hodí se i na zpestření erotických hrátek při vzájemném čtení. Pro mnoho lidí je psané slovo mnohem účinnější, než například statické obrázky. A pro některé i víc než video, protože mu umožňuje patřičnou míru imaginace. V té jsou vzrušující povídky naprosto neocenitelné.



Štítky:, , , , ,

0 Comments

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. TrackBack URL

Napsat komentář