Máte-li potřebu okusit jedinečný bezhlavý pád ze 4000 metrů, je samozřejmostí Paraškola Impact, která se honosí výcviky IAFF, AFF, školením jednotlivých klientů či kvantem lidí a variantou užití jedinečných padáků typu křídlo Falcon. Tandemové seskoky jsou představeny pro občany od osmi do sta roků. Realizujte kouzelný pád a let s moderním padákem bez strachu, pod kontrolou vynikajícího instruktora. Zaměříte se na půdu v dáli pod sebou, z naprosto odlišné, ptačí vyhlídky.

Tandemové seskoky dělají profesionálové, mající 3000 až 14 000 seskoků s přínosnými skoky v sousedních státech. Mimo realizaci vzdálených kurzů je možné od těchto pracovníků čekat i precizní lékařská vyšetření a jiné procesy, které dokládají jejich tělesnou vitalitu. Mnohaleté zkušenosti Paraškoly Impakt se prezentují přes 10 let, díky čemuž je výcvikové středisko i držitelem důležitého certifikátu Aeroklubu ČR a Ministerstva dopravy VS 004/AeČR pro provozování výcvikového střediska v oblasti parašutismu.

Jedinečné tandemové seskoky se vychloubají především svou bezpečností a minimálními nároky na zdravotní stav klienta. Nejzákladnější věci vám instruktoři sdělí za pár minut. Všechny zásadní informace jsou Vám vypovězeny ještě před daným bezhlavým pádem. Díky správné výšce 4000 metrů nad zemí, si můžete vlastní špičkový volný pád vychutnávat několik dlouhých vteřin, během nichž okusíte skvělé okamžiky svého života. Ve výšce 1800 metrů otevírá instruktor tandemový padák a vy si vychutnáte dalších 8 – 10 minut letu. Za pomoci zkušeného odborníka je poté dokonán proces přistání.

Volit samozřejmě můžete z dosti exkluzivních nabídek služeb, ve kterých se prezentují hlavně volné pády AFF a kupy ostatních, jenž Vám přinesou opravdu excelentní momenty. Kromě skoků s tandempilotem jsou touto firmou obstarávány i exkluzivní a originální lety letadly.



Štítky:

0 Comments

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. TrackBack URL

Napsat komentář