Chuť všeho, co grilujete, totiž ještě vylepší Aromaz systém. Už samotný název napovídá, k čemu tato vychytávka slouží. Dvě misky, které jsou součástí grilu, jednoduše naplníte vodou s libovolným kořením, vínem nebo třeba pivem a potraviny tak získají vámi zvolenou chuť i vůni.
Jestliže milujete vůni dřeva, tak vás ale spíš dostane gril na dřevěné uhlí. Zahradní grily ale nejsou jen o vůni. Protože správné uhašení rozpálených uhlíků po skončení grilování by mělo být především rychlé a bezpečné, vývojáři zahradních grilů se zaměřili právě na to, jak se rychle zbavit žhavých uhlíků po skončení grilování. A řešení bylo jednoduché – některé z grilů na dřevěné uhlí mají nyní ve spodní části nohy grilu nádobku s vodou, kam žhnoucí uhlíky jednoduše spadnou hned po skončení grilování. Tento způsob uhašení samozřejmě ocení především rodiny s dětmi.
Jestliže svou zahradu využíváte pro setkání s přáteli a pro rodinné oslavy, spíš než zahradní grily na plyn a na dřevěné uhlí vás zaujme gril na sele. Využijete ho ke grilování opravdu velkých porcí masa, kuřat i selat, pro které grilovací plocha zahradních grilů už nestačí.
0 Comments
Zatím nemáte žádné komentáře.
RSS komentářů k tomuto příspěvku. TrackBack URL
Napsat komentář