Posted by

0 comments

Jak blogovat? Jak si získat návštěvníky, jak si je udržet a jak je zaujmout? Podobné otázky si pokládá snad každý bloger a ne každý je nakonec naleznte. Stále se potácí někde na hranici nulové návštěvnosti, ke komentářům se klaní jako k nějakým božstvům a občas ho láká temná strana síly – spamování cizích webů. To ale opravdu není ta správná cesta. Máme tu přeci ty, kteří už přišli jak na to. Zkuste moudrost načerpat z rozhovorů s blogery.

Blog Sleduju, ale není jen o rozhovorech, je to především blog o blogování. Naleznete na něm zajímavé články, který vám pomohou nebo alespoň donutí přemýšlet. Buďte otevření novým myšlenkám i nápadům. Psaní je sice krásná věc, ale mnohem lépe to jde, když vás někdo čte. A číst vás budou jen tehdy, pokud se dokážete zviditelnit. Získáte zpětnou vazbu a budete se moci zlepšit. Právě o tom je blogování.

Na blogu sleduju jich můžete najít hned několik a mohu vám slíbit, že další budou přibývat. Výber blogerů je prakticky neomezený, od těch slavnějších, po ty méně významné, od nadšených pisálků až po ty, kteří čile podnikají na internetu. Všechny obory ale mají něco společného, takže pro vás bude jistě užitečný každý rozhovor. Na druhou stranu ovšem nesmíte očekávat nějaký nadpřirozený tip, který by byl odpovědí i řešením na všechny vaše problémy. To vám nikdo nenabidne. Je to drahé.



Štítky:, , , , , , , , , ,

0 Comments

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. TrackBack URL

Napsat komentář