Srpen 17   Fejetony Fabulátor

Posted by

0 comments

Povídky, fejetony a další zajímavé články, to vše naleznete na Fabulátorovi, mém novém osobním webu. Můj záběr je vskutku veliký, takže ještě můžete očekávat fotografie či recenze filmů a mnoho dalšího. Ne všechno si vymýšlím, ačkoliv moje přezdívka svědčí o něčem jiném. Snažím se vymýšlet pouze ve svých příbězích, které na blogu publikuji. Žánrově se jedná především o fantasy, ale vyskytnou se mohou i jiné kousky z reálného světa. I reálný svět má ovšem v mém podání jisté nespecifikovatelná specifika. Jako třeba podivná slovní spojení.

Fejetony patří k mým oblíbeným literárním útvarům. Nabízí člověku se s lehkostí zaobírat problémy ve společnosti. Ne všechno se dá řešit řešením (…podivná slovní spojení…). Něčemu je třeba se zasmát a s tím nám právě pomáhají fejetony. Co na tom, že sem tam někoho popudí nebo nakrknout. I v tom přeci spočívá jejich kouzlo. Pokud se rádi smějete, určitě si nějaký s radostí přečtete. Jen si dejte pozor, aby se vás nedotknul.

Blog plný fantazie, to je fabulátor. Jestli se tedy rádi noříte do cizích fantazií, už ani okamžíček neváhejte s vstupte na můj web, kde si toho užijete tolik, kolik vám váš čas dovolí. Můžete si tam dělat prakticky cokoliv. Snad jen zbytečně nespamovat. To byste strýčka fabulátora náramě naštvali.



Štítky:, , , , , , , , , ,

0 Comments

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. TrackBack URL

Napsat komentář