Velkoplošné obrazovky nebo LED obrazovky jsou moderní zobrazovací velkoplošná technologie umožňující předat informace zákazníkům i náhodným kolemjdoucím. Velkoplošné obrazovky mohou zobrazovat jakoukoliv reklamu, textové informace, videa, prezentace či fotografie a to v jakémkoliv formátu s obsluhou a ovládáním na dálku. Velkou předností je výborná viditelnost, vysoká svítivost a možnost umístění LED obrazovky i ven. Velikost a tvar obrazovky není ničím omezena.

Stránky www.reklamniobrazovka.cz jsou zaměřeny na dodávky těchto velkoplošných obrazovek. Můžete si vybrat LED obrazovku umístěnou také na autě nebo na přívěsu. Tyto obrazovky lze umístit na jakoukoliv budovu, mohou stát solitairně v prostoru nebo mohou být umístěny  opravdu kdekoliv v interiéru. Ani zde není velikost a tvar omezen.

LED obrazovky mohou přenášet informace o Vaší firmě, mohou být zdrojem finančních prostředků za umístěnou reklamu, mohou přenášet bezpečnostní informace i být image záležitostí na budově Vaší společnosti. Velkoplošné obrazovky si pořídíte, pokud jste moderní firma a chcete být opravdu vidět. Jednoduchým ovládáním tyto informace můžete aktuálně měnit. Když budete mít svou obrazovku a na ní informace o Vás, velmi jednoduše přidáte během pár vteřin jakoukoliv novou akční nabídku nebo důležitou informaci.

Samostatnou kapitolou jsou LED obrazovky pro sport jako reklamni mantinely, multimediální kostky, fascia boardy nebo výsledkové tabule – scoreboardy.

Zajímavou inspiraci najdete na www.reklamniobrazovka.cz v jednotlivých sekcí jako jsou reklamní obrazovky, LED billboardy, obloukové obrazovky nebo image obrazovky. Zde naleznete spoustu fotografií s možností umístění a využití těchto LED obrazovek.

www.reklamniobrazovka.cz       

info@reklamniobrazovka.cz

GSM: +420 606 223 224



Štítky:,

0 Comments

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. TrackBack URL

Napsat komentář