Posted by

0 comments

V dnešním informačním věku lze nalézt prakticky všechny informace. Ať už se jedná o počasí na zítra, zprávy z druhého konce světa, naprosto autentická spatření UFO, všechno to tam je a byla by velká chyba kdybyste tam nebyli i VY. Nabízím Vám vytvoření webových stránek, kterými se budete prezentovat před Vašimi zákazníky. Nebojte se, že po dokončení práce už nebudete schopni dělat žádné další úpravy, jelikož Váš web bude postaven na redakčním systému WordPress.

Ne pro všechny weby je ale vhodný wordpress. Tzv. minisite mohou podpořit váš produkt a posunout ho na vyšší pozice ve vyhledávačích. Tady se hodí spíše statický web, protože je mnohem rychlejší, což je také jeden z důležitých faktorů pro řazení webových stránek. Pověřte mě vytvořením minisite a já Vám ještě dodán kvalitní SEO texty.

WordPress je zárukou toho, že se nemusíte spoléhat na jednoho člověka. Pokud já budu příliš zaneprázdněn a Vy budete potřebovat udělat nějaké změny na webu, tak s WordPressem, open source systémem, umí velká spousta lidí, která vám to udělá za levný peníz. Nemusíte se tedy obávat žádného dlouhého čekání.



Štítky:, , , , , , ,

0 Comments

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. TrackBack URL

Napsat komentář