Prosinec 26   Skvělá obuv pro ženy

Posted by

0 comments

Ano, je to sex-a-vztahy/laska-vztahy/”>láska! Mezi ženami a obuví vždy panovalo jakési napětí a touha vlastnit jich co možná nejvíce. Každý rok přichází dámská móda s něčím novým, zaručeně stylovým a trendy, ale ruku na srdce – většinou jde o lásku na první pohled. Může být něco více ženského než kočičí chůze na podpatcích?

Podpatky, klínky, platformy a mnoho dalšího mají tyto senzační nepostradatelné doplňky oblečení společného. Rozšiřte si i Vy svou sbírku o pár módních kousků inspirovaných francouzským šarmem za jedinečné ceny na vyprodej-slevy.cz. Vyzkoušejte lodičky s platformou a získejte potřebný nadhled do života. Nebojte se ke svému oblečení sladit také obuv v různých barevných odstínech. Je jen na Vás, zda si zvolíte k procházce v podzimních ulicích obuv ve velmi moderním velurovém vzhledu nebo v klasickém lakovaném provedení.

Až uhodí přízemní mrazy a televizní rosničky předpoví sněhovou nadílku, bude na čase obout své nohy do něčeho teplejšího. Kozačky, polokozačky, válenky s podpatkem nebo bez – hlavní je v teple a se sebejistým krokem. Velmi trendy jsou různě barevné kozačky ve velurovém vzhledu s „patinou“ na špičce a patě. K minisukním perfektně vyniknou kožené kozačky nad kolena v překvapivé délce holeně až 52 cm.



0 Comments

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS komentářů k tomuto příspěvku. TrackBack URL

Napsat komentář